Per 15 juni 2024 is ons nieuwe adres: ABOG Business Centre – Vanadiumweg 25, Amersfoort

Nieuwe service: de LinkedIn Turbo Booster

Mensen die mij kennen, zullen bij deze titel denken: ‘Judith, is dit nou echt nodig? Zo’n flitsende naam als Turbo Booster heb jij toch helemaal niet nodig met jouw reputatie, kennis en kunde.’ Toch is dit de enige naam die de lading dekt. Een nieuwe service waarmee jij je succes met LinkedIn een enorme boost kan geven. Want de afgelopen jaren heb ik zo vaak verhalen gehoord over mensen die geen tijd hebben voor LinkedIn, niet goed weten hoe het allemaal werkt of geen zin hebben in het volgen van een klassikale training. Ze zien wel het belang van een goed profiel op LinkedIn, maar op een of andere manier komt het er niet van. Ben jij zo’n iemand of ken je mensen om je heen die hier tegenaan lopen, dan heb ik wat moois voor je.

De LinkedIn Turbo Booster deel 1

Als jij de LinkedIn Turbo Booster gaat inzetten, begint dat met het sturen van een portretfoto en zoveel mogelijk informatie over jou. Je krijgt van mij een checklist met onderwerpen. Als je al een profiel hebt aangemaakt, wil ik ook graag je inloggegevens. Ik neem alle gegevens die je hebt aangeleverd kritisch door en kom eventueel bij je terug met vragen als er informatie ontbreekt. Ook krijg je van mij enkele suggesties voor een achtergrondfoto op je profiel. Ik maak daarvoor gebruik van rechtenvrije stockfotografie. Jij kiest zelf welke foto jou het meest aanspreekt. Met al het materiaal maak ik jouw profiel professioneel in orde en nadat jij je akkoord hebt gegeven, kan jij er online mee werken. Jij ontvangt van mij het wachtwoord als ik zelf het profiel heb aangemaakt en een instructie hoe je dat zelf kan veranderen.

De LinkedIn Turbo Booster deel 2

Met een goed profiel ben je er nog niet. Vergelijk het met een winkel: als je die mooi hebt ingericht, betekent dat nog niet dat je ook vanzelf klanten krijgt. Daar moet je meer voor doen. Maar omdat jij weinig tijd hebt of geen zin hebt in een klassikale LinkedIn-training, krijg je van mij een uur privéles. Je maakt met mij een afspraak en ik leg je via ZOOM de belangrijkste functies en knoppen van LinkedIn uit. Die afspraak kan overdag of ’s avonds plaatsvinden en we stemmen samen van tevoren af waar jij het meest behoefte aan hebt. Na deze turbocursus van een uur heb je voldoende kennis en ben je waarschijnlijk zo enthousiast dat je zelf aan de slag gaat met LinkedIn. Als extra hulp krijg je van mij de nieuwste editie van het e-book ‘Mensen verbinden met LinkedIn’ gratis (wordt in de 3e week van september 2020 verwacht). Het is een gemakkelijk leesbare, praktische handleiding van bijna 200 pagina’s, boordevol voorbeelden en tips.

Je kan meteen in september starten

Nu er geen enkele reden meer is om niet met LinkedIn aan het werk te gaan, kan ik me voorstellen dat je zo snel mogelijk wilt starten. Ik heb goed nieuws voor je. Deze nieuwe service is beschikbaar vanaf 1 september 2020. Je kan hier jouw LinkedIn Turbo Booster boeken. De kosten bedragen € 199,- excl. BTW. Hiervoor krijg je een compleet en professioneel profiel op LinkedIn, een uur privéles online via ZOOM en het e-book ‘Mensen verbinden met LinkedIn.’

Wil je dit meer mensen in je bedrijf of instelling aanbieden, stuur dan even een mail naar info@judithdepagter.nl voor een maatwerkofferte.

Ik hoop je snel te zien!